rusi u Zagrebu

Naučite sve o Rusiji: Povijest, jezik, običaji, bajke, filmovi, pjesme, kuhinja...

Rusija
Foto: Reuters/Pixsell
12.11.2013.
u 11:25

O svemu navedenom Zagrepčani će moći čuti i u svemu uživati jer, obilježavajući deset godina postojanja, Nacionalna zajednica Rusa Hrvatske (NZRH) organizira Dane ruske kulture u Zagrebu koji počinju danas i traju sve do Božića.

Ruska povijest, jezik, običaji, bajke, filmovi, pjesme, kuhinja... O svemu navedenom Zagrepčani će moći čuti i u svemu uživati jer, obilježavajući deset godina postojanja, Nacionalna zajednica Rusa Hrvatske (NZRH) organizira Dane ruske kulture u Zagrebu koji počinju danas i traju sve do Božića.

Tako će se svakog utorka u prostorijama NZRH moći prisustvovati radionicama o najzanimljivijim događajima iz ruske povijesti, srijeda je posvećena prošlosti i sadašnjosti ruske kulture, dok će se četvrtkom govoriti i o svjetskoj ulozi ruskog jezika.

Od 7. prosinca s radom će početi i “Subotnji rusko-hrvatski klub” koji će nuditi zanimljivosti ruske kuhinje, savjete ruske narodne medicine, večeri ruskih filmova te pjesama, ruske narodne običaje...      

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije