Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potaknuti kvarom

SDP Zagreb traži odgovore od ZET-a: 'Kada i u kojim rokovima se obavljaju servisi trafostanica?'

Zagreb. Zbog zastoja "jedanaestice" u Draškovićevoj u smjeru juga stvaraju se velike gužve
Patrik Macek/PIXSELL
24.06.2024.
u 17:02

Očekujemo da zahtjev podrži i gradonačelnik Zagreba. Važno je znati kako se javni promet održava, da se ne ponovi kolaps kojim je danas zbog obustave prometa bila pogođena četvrtina građana metropole, ističe Branko Kolarić.

Kolaps u prometu jutros je izazvao prekid tramvajskog prometa na relaciji od Dupca do okretišta Maksimir, a izazvao ga je kvar na trafostanici ZET-a u Dubravi. Brojni putnici svjedoče kako su slične situacije sve učestalije, a zbog čega su se oglasili i iz zagrebačkog SDP-a. 

Od ZET, kako ističu u priopćenju, traže informacije o servisiranju trafostanice u Dubravi, kao i ostalih, točnije, kada se i u kojim rokovima obavljaju servisi. 

VEZANI ČLANCI: 

– Javni prijevoz je u nadležnosti Grada Zagreba i glavno prijevozno sredstvo za veliku većinu građana, osobito je značajan za umirovljenike i radnike, a od jeseni i za učenike i studente. Očekujemo da zahtjev podrži i gradonačelnik Zagreba. Važno je znati kako se javni promet održava, da se ne ponovi kolaps kojim je danas zbog obustave prometa bila pogođena četvrtina građana metropole – ističe Branko Kolarić. 

 

Komentara 1

DR
Drakon12
16:29 26.06.2024.

A danas, 26. lipnja 2024., tramvaji su oko 15:00 sati stali u Vončininoj pa su ljudi trebali ići pješke do Maksimira na prepuni bus da bi došli do Dubca. ZET je u totalno upropašten i nesposoban da ispunjava svoju osnovnu funkciju. Sramota!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije