Na Gornjem gradu

Sutra se održava utrka 162 stube, sva kotizacija ide čovjeku čiji je dom stradao u potresu

Zagreb: Održana 13. po redu Cestovna utrka "162 stube"
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/2
25.06.2021.
u 12:19

Dužina utrke je 4200 metara, a start utrke je pred dekanatom Medicinskog fakulteta (ulica Šalata 3).

I ove se godine održava cestovna utrka "162 stube", i to sutra od 9 ujutro. Četrnaesto je to utrka, u organizaciji Sportske udruge studenata medicine - SportMEF, a ove će godine biti humanitarnog karaktera. Sva sredstva prikupljena od simbolične natjecateljske kotizacije u iznosu od 30kn, namijenjena su za pomoć obitelji djelatnika Medicinskog fakulteta čiji je dom teško stradao u potresu u Čučerju.  

Dužina utrke je 4200 metara, a start utrke je pred dekanatom Medicinskog fakulteta (ulica Šalata 3). Trasa se proteže preko Mesićeve, Grškovićeve, Rockfellerove i Novakove ulice te Schlosserovih stuba, a u stazu su uključene i stube, njih 162 po kojima je utrka dobila ime.  Na taj način utrka povezuje dvije temeljne zdravstvene institucije: Medicinski fakultet i Školu narodnog zdravlja "Andrija Štampar".

Natjecatelji će biti podijeljeni u četiri kategorije: MEF Woman, MEF Man, ABSOLUTE Woman, ABSOLUTE Man.   Staza će biti obilježena, uz prisustvo brojnih volontera koji će navigirati natjecatelje i pružati im podršku. Prijave će biti na licu mjesta od 07 do 8.30 sati na dan utrke ili na sljedećim linkovima: 


MEF Man/Woman
https://stotinka.hr/hrv/utrka/4266/prijava_na_utrku

ABSOLUTE Man/Woman
https://stotinka.hr/hrv/utrka/4267/prijava_na_utrku

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije