NAPADAČ UHIĆEN

Svjedoci drame na Rebru: 'Sve je opkoljeno specijalcima. Doktorica nas je zaključala u sobu, skakali smo kroz prozor'

Naoružani muškarac upao u KBC Rebro, u bolnicu stigla interventna policija
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/5
03.09.2024.
u 11:59

Žena koja je jutros imala zakazani pregled u KBC-u kazala je da su je na ulazu u zgradu dočekala dvojica policajca, od kojih je jedan imao veliku pušku

U utorak u jutarnjim satima neoružani muškarac ušao je u prostorije zelene zgrade KBC-a Rebro u Zagrebu. Policija je zaprimila dojavu o upućenim prijetnjama oko 10 sati ujutro i odmah je stigla na mjesto događaja.

"Sve je opkoljeno specijalcima. Muškarac se ušetao s pištoljem u zgradu. Neki pacijenti evakuirani su iz zgrade", kazala je svjedokinja za RTL. "Ne znam što se događalo. samo vidim jako puno policije. Malo me strah", priznala je žena koja se našla pred bolnicom za 24sata.

Žena koja je jutros imala zakazani pregled u KBC-u kazala je da su je na ulazu u zgradu dočekala dvojica policajca, od kojih je jedan imao veliku pušku. Zaposlenik bolnice uputio ju je da prođe drugim putem jer nije moguće ući u bolnicu. 

"Bili smo po sobama. Doktorica je došla i zaključala nas je i rekla je da su im javili da je čovjek s pištoljem u bolnici. Prvo smo čekali, onda smo kroz prozore izašli. Jedno 20-ak nas je iskakalo kroz prozore", ispričala je za 24sata čitateljica.

Policija je ipak, čini se, brzo razriješila situaciju, jer su već oko 11:45 sati počele pristizati dojave da je muškarac uhićen. Nakon očevida bit će poznat motiv muškarca, kako se čini, starije osobe koja hoda uz pomoć štaka.

VIDEO Napadač u Rebru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije