praznik

Tržnice Zagreb, trgovački centri i Hrelić ne rade za Uskrs

02.04.2015., Zagreb - Bogata ponuda voca, povrca i ostalih namirnica na Tresnjevackoj trznici. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletić
Autor
Sandra Golemac
03.04.2015.
u 13:30

Sve službe za hitne intervencije Zagrebačkog holdinga i dežurne gradske ljekarne radit će od 0 do 24 sata za građane

Zagrebačke tržnice, kao i Veletržnica te hladnjača, na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak neće raditi. Isto vrijedi i za Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga, što znači da neće poslovati blagajne Gradskog stambenog komunalnog gospodarstva, Zagrebparkinga, Čistoće, Vodoopskrbe i odvodnje te GPZ - Opskrbe.

No, za nepredvidive situacije, sve službe za hitne intervencije Zagrebačkog holdinga radit će od 0 do 24 sata kao i dežurne gradske ljekarne. Sajam automobila na Jakuševcu i popularni Hrelić neće raditi u nedjelju, na Uskrs, ali će dan prije, u subotu, za sve posjetitelje i izlagače automobila ulaz biti besplatan. Svi trgovački centri u nedjelju, na Uskrs, bit će zatvoreni.

Lidlove trgovine neće raditi ni na Uskrsni ponedjeljak. City Center One East i West u ponedjeljak, 6. travnja, radit će prema redovnom radnom vremenu, odnosno, od 9 do 21 sat, kao i Supernova centar u Buzinu. Westgate Shopping City na Uskrsni ponedjeljak radi od 10 do 21 sat, dok će trgovački centar King Cross Jankomir u ponedjeljak raditi od 9 do 20 sati.

U trgovačkom centru Avenue Mall u Novom Zagrebu u nedjelju, na Uskrs, radit će restoran Fifty-Fifty, i to od 13 sati do ponoći, dok će KFC raditi od 13 do 23 sata.

Lotus Family Cafe s igraonicom za djecu u spomenutom trgovačkom centru u nedjelju će biti otvoren od 13 sati do ponoći, dok će igraonica raditi do 21 sat. Na Uskrsni ponedjeljak prodavaonice u Avenue Mallu radit će od 10 do 21 sati.

Podsjetimo, ZET će na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak primjenjivati nedjeljni vozni red.

Komentara 5

ZG
zgzg
14:33 03.04.2015.

Bitno da kiosci Tiska rade, neki i na sam Uskrs a gotovo svi na Uskrsni ponedjeljak. Smak svijeta bi bio da ljudi ne mogu kupiti cigarete,bon, platiti režije, prodati zlato, stari papir, kupiti karte, podići novce, nadopuniti pokaz,poslati paket, podići paket, razviti fotografije i mnoštvo drugih usluga u ta dva dana. Sve to možete na kiosku Tiska i na najveći kršćanski blagdan jer radnici Ivice Todorića nemaju pravo na Uskrs. Živio ti nama Todoriću i sretan ti Uskrs!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:14 03.04.2015.

Pa i normalno da ne rade na uskrs al tu je gazda monopolist koji bu prodaval i krvavice na tisku za koji dan ,al eto kupujmo gazdino dajmo gazdi i nek dalje upravlja al mozda i profunkcionira pravna drzava i sankcionira te kraljeve

ZG
zgbuco
13:57 03.04.2015.

I kaj da ja jadan, kad počistim sve rotkvice i mladi luk napravi? Moral bub hahriti po "Bandićevim" zelenim oazama i tamaniti zelenjavu: Pa naravno da nebu radili. U većini kulturnih zemalja koje drže do svojih vjerskih blagdana, takvi danii su neradni, a pogotovo tamo gdje je više od dvije trećine stanovništva te vjere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije