COVID-19

U Zagrebu 664 novozaraženih. Velike gužve na Zagrebačkom velesajmu

Zagreb: Od ranog jutra velike gužve za testiranje na Velesajmu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
06.11.2020.
u 10:48

Na Zagrebačkom velesajmu i danas velike gužve za testiranje

U Hrvatskoj je danas zabilježen novi rekord od 2890 novozaraženih, a 34 osobe su preminule. Prema podacima Nacionalnog stožera broj novozaraženih u Gradu Zagrebu je 664, što je također kazano i na konferenciji zagrebačkog Stožera. Na Zagrebačkom velesajmu i danas velike gužve za testiranje.

"Sličan trend se nastavlja, dijagnosticirane su 664 pozitivne osobe", kazao je Vjekoslav Jeleč. U Štamparu je testirano 1070 osoba. Od tamo je 485 pozitivnih nalaza.

Video: Najgori dan od početka epidemije

"Što se tiče reagencija i testova odgovorno tvrdim da mi imamo dovoljno testova da radimo jedno vrijeme, da radimo normalno. Što se tiče drive-ina tamo je suradnja nekoliko ustanova. Može se u planiranju dogoditi da se ne obavi testiranje. Ispričavam se ako je došlo do nekih problema, ali molim da se obratite i nekim drugim institucijama". kazala je Sandra Šikić, zamjenica ravnatelja nastavnog zavoda 'Andrija Štampar'

"Tijekom vikenda pridržavajte se mjera, ne odlazite na mjesta većih okupljanja", dodala je Šikić i napomenula da je oporavljenih u Zagrebu do 4.11, 11.521.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JPlesi
JPlesi
05:17 09.11.2020.

evo svi se tuku na sve strane za testiranje tko će prije....ovo je neviđeno..ljudi masovno hrle kolone su kilometarske ..stožer i čuvari reda ne mogu ih pouzdati i smiriti svi strepe i jedva čekaju da dođu na red....hehheheh koji cirkus hbte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije