DONOSIMO OBILAZNE PRAVCE

U Zagrebu se gradi još jedan rotor: Zbog radova se od danas zatvara dio važne gradske prometnice

Zagreb: Privremena regulacija prometa zbog radova u Škorpikovoj
Emica Elvedji/PIXSELL
11.06.2024.
u 07:00

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručuju iz Grada

Zbog radova na izgradnji kružnog toka Sajmišna cesta kod raskrižja s Ulicom Karla Metikoša od danas u 9 sati bit će zatvorena za sav promet. Naime, navedeni radovi trajat će do 18. lipnja do 20 sati pa će do tada biti obustavljen sav promet. Radovi na tom rotoru započeli su još početkom travnja, a sada je u tijeku završna faza, odnosno asfaltiranje.

Obilazni pravac bit će:

  • Sajmišna cesta – Tišinska – Gata – Kamenarka – Sarajevska cesta i obratno
  • Sarajevska cesta – Jakuševečka – Zagrebačka – Sajmišna cesta i obratno.

– Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za razumijevanje – poručuju iz Grada.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Komentara 6

ST
starigrad
10:55 11.06.2024.

Da bi znali gdje su ulice, treba otvoriti google maps! Sta je tesko napisati koji je to kvart!!

GO
gordan0810
09:45 11.06.2024.

Molim neka mmi netko odgovori kako Sajmišna cesta spada u važne prometnice u gradu. Pa ne govorimo o SR Njemačke ili Držićevoj, nego o cesti koja vodi na Hrelić

JA
janica79
09:41 11.06.2024.

Krleža i Hajdaš Dončić, a e to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije