kazna policajcima?

Uhićen pred vrtićem i djecom: Ne namjeravam tužiti policiju

Ispred vrtića priveden zbog vrijeđanja policajaca (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
23.03.2012.
u 13:26

– Za sada je preuranjeno bilo što navoditi vezano uz eventualne pogreške u postupanju ili sankcije – poručuje PUZ.

Odjel za zakonitost postupanja zagrebačke policije ispitat će sve okolnosti i navode u vezi s nedavnim uhićenjem Igora Kordića, oca blizanaca, zbog verbalnog sukoba oko naplate kazne za nepropisno parkiranje pokraj vrtića Izvor, kako bi se utvrdila eventualna odgovornost dvojice policajaca.

Kako je objasnila Mirela Ban, v. d. glasnogovornice PUZ-a, sve okolnosti postupanja bit će ispitane te s tim u vezi i eventualna odgovornost dvojice policijskih dužnosnika.

– Za sada je preuranjeno bilo što navoditi vezano uz eventualne pogreške u postupanju ili sankcije – kazala je Ban.

S druge strane Igor Kordić, pred čijom se djecom nemili događaj zbio ovog utorka, ističe da mu je trenutačno najbitnije ublažiti šok koji su doživjela njegova djeca zbog očeva uhićenja kojem su svjedočila.

– Nisam nikada imao bilo kakva iskustva sa sudovima te za sada ne kanim tužiti policiju zbog bilo čega, pa ni prekomjerne uporabe ovlasti – priznaje Kordić dodajući kako će pričekati razvoj situacije. Tu u prvom redu, poručuje, očekuje tijek procesa na Prekršajnom sudu kojemu je prijavljen zbog nedavanja osobne iskaznice ovlaštenoj osobi, kao i verbalnih uvreda koje je iznio na račun policije prije spornog uhićenja.

Ključne riječi

Komentara 23

DA
daydream
14:10 23.03.2012.

sigurno im je rekel ono kaj i svi misle... da tamo gdje ima nereda i kriminala ne reagiraju (krupne lopine), a građane kažnjavaju zbog gluposti tipa pretrčavanja ceste i sl.... pa kak se ne bi uvrijedili, ne

OS
osica
14:35 23.03.2012.

čovječe - svaka čast - jeste li svijesni da ste \" riješili pitanje parkiranja pred vrtićima u Zagrebu\" ? - 15 min - sasvim dovoljno da pokupite vaše mališane iz vrtića.

OS
osica
13:49 23.03.2012.

jedna stara izreka kaže: \" u naglosti nema mudrosti\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije