izgubio ravnotežu

Umro u vozilu Hitne nakon pada u svom dvorištu

Hitna pomoć
Foto: ilustracija
25.02.2014.
u 16:00

Nesretni 71-godišnjak u Sesvetama je u ponedjeljak orezivao voćke te izgubio ravnotežu i glavom udario o stup. Uspio je dozvati pomoć, uskočio mu je susjed i nazvao hitnu, ali čovjek je izdahnuo na putu do KB Dubrava

Branko Š. (71) izgubio je bitku za život u vozilu hitne pomoći nakon što je u ponedjeljak oko 14 sati pao na stup svoje ograde u Zlatarskoj ulici u Sesvetama.

Do nesreće je došlo dok je orezivao voćku u svom dvorištu, a u jednom trenutku je izgubio ravnotežu i glavom udario u stup. Kako je još bio pri svijesti počeo je dozivati u pomoć, a njegove povike čuo je susjed i odmah nazvao hitnu te mu pokušao pomoći.

Liječnici su mu pružili prvu pomoć, ali ozljede su bile preteške, pa je izdahnuo na putu za KB Dubrava.

Komentara 1

FR
frodododo
22:53 25.02.2014.

Da čovjek pročita sampo naslov reko bi da u hitnoj pomoći postoji dvorište

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije