ZAPAD GRADA DVA DANA BEZ TOPLE VODE

Veliki dio Zagreba ostat će bez tople vode: Evo detalja

Shuttershock
02.09.2024.
u 13:09

Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže, koji su dio projekta "Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba" sufinanciranog sredstvima EU fondova, podijeljeni su u više faza zbog kompleksnosti i velikog opsega.

HEP-Toplinarstvo će od sutra u jutarnjim satima do srijede u kasnim večernjim satima obustaviti isporuku tople vode krajnjim kupcima u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, zbog završnih radova revitalizacije magistralnog vrelovoda koji se provode u Klanječkoj ulici. – U tijeku su završni ovogodišnji radovi na zamjeni magistralnog vrelovoda putem kojeg se toplinskom energijom opskrbljuje zapadni dio grada Zagreba, a koji se ne mogu provesti bez privremene obustave isporuke tople vode krajnjim kupcima – objasnili su.

Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže, koji su dio projekta "Revitalizacija vrelovodne mreže na području grada Zagreba" sufinanciranog sredstvima EU fondova, podijeljeni su u više faza zbog kompleksnosti i velikog opsega. U revitalizaciji vrelovodne mreže koristi se moderna tehnologija beskanalnog polaganja predizoliranih cijevi, čime se povećava pouzdanost i sigurnost toplinskog sustava grada Zagreba.

POVEZANI ČLANCI:

– Radnici HEP-Toplinarstva uložit će maksimalne napore da se najavljeni radovi provedu u što kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje – poručili su iz HEP-Toplinarstva.

Popis obustava isporuke tople vode u sklopu ovog Projekta možete vidjeti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije