jedna od najstarijih aktivistica

VIDEO Tko je gospođa koja je napala Ivana Pernara?

Zagreb:  Gospođa s kolicima nasrnula na Ivana Pernara
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/12
04.11.2023.
u 13:35

Gospođa koja je napala Pernara je Višnja Škreblin aktivistica Radničke fonte

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar danas se pojavio na glavnom zagrebačkom trgu gdje su se okupili molitelji pod inicijativom "Muževni budite". Pernar je sve snimao i dobacivao prosvjednicima protiv molitelja. To je zasmetalo stariju gospođu s hodalicom koja je nasrnula na Pernara. Gospođa koja je napala Pernara je Višnja Škreblin aktivistica Radničke fonte.

– Pernar je stao ispred mene i snimao me, bez riječi, i nije mu bilo prvi put, to je čista provokacija. Već je to napravio jednom pa onda snimku dijelio okolo, njemu slični su me onda vrijeđali svakojakim groznim izrazima, i rugali mi se. Imam skoro 78 godina, invalid sam, a na ove prosvjede dolazim jer vidim što se sprema – ovi što kleče i mole uvertira su u nešto jako opasno po žene, kazala je za 24sata Višnja Škreblin.

VEZANI ČLANCI: 

Inače Višnja Škreblin je jedna od najstarijih aktivistica u Hrvatskoj, koja od kraja 90-tih naovamo rijteko kad propušta neki prosvjed.  U medijima se pojavila 2020. godine kada je tijekom sjednice Hrvatskog sabora na Markovu prosvjedovala zajedno s ostalim nezadovoljnim građanima. jedna osoba s kojom je tada izmijenila grube riječi bila je bivši saborski zastupnik HDZ-a Stevo Culej.

– Pazite kak’ se razgovarate. Ovaj špigel ima veliku moć. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj*bavate svih tih godina. Sramite se i vi i HDZ, i svi oni koji su vam se priključili. Uništili ste mi budućnost moje djece i mojih unuka. Sramite se! – vikala je umirovljenica.

– Ja se klanjam samo pred ovim ovdje – uzvratio joj je Culej i pogledao u nebo, na što mu je Škreblin rekla: "Da vjerujete u Boga ne bi uništili ovako prekrasnu zemlju"

GALERIJA Prosvjednica na trgu nasrnula na Pernara, on sve snimao

Zagreb:  Gospođa s kolicima nasrnula na Ivana Pernara
1/32

Komentara 38

SP
Spezzi
13:50 04.11.2023.

Gledamo video snimak gdje se ko u VAR sobi jasno vidi što se događalo i to opet nije dovoljno - lijevi mediji ženu napadača prikazuju kao žrtvu, a Pernara koji šuti i snima prikazuju kao napadača. Svašta ...

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:25 04.11.2023.

propala jugonostalgičarka

DU
Deleted user
14:15 04.11.2023.

Gospođa? Da, gospođahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije