U POJATNOM

Vozači mrtvi pijani usred bijela dana: Sudarila se dva automobila, teško stradao 29-godišnji putnik

Kula: U prometnoj nesreći poginula dva mladića
Ivica Galovic/PIXSELL
31.08.2024.
u 13:16

Prvi je vozač izgubio kontrolu nad vozilom te pogodio drugog. Teško je ozlijeđen putnik iz drugog vozila.

U Pojatnom je u petak poslijepodne došlo do teške prometne nesreće u kooj su sudjelovala dva pijana vozača, a sve je rezultiralo teškom djeletnom ozljedom putnika. Kako su izvijestili u zagrebačkoj policiji, sve se dogodilo oko 15.15 sati. Vozač prvog automobila bio je 33-godišnjak koji je u krvi imao 1,51 promil alkohola, a upravljao je Mercedesom zagrebačkih registracija. 

"Kretao se kroz mjesto Pojatno zapadnom prometnom trakom kolnika Ulice Matije Gupca u smjeru juga. Dolaskom do oštrog desnog zavoja, oko 200 metara sjevernije od kućnog broja 2, nije prilagodio brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti uslijed čega je došlo do zanošenja vozila ulijevo, nakon čega je vozilom prešao na istočnu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera", poručili su iz policije.

U tom slijetanju je naletio na osobni automobil marke Seat zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je iz smjera juga pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,75 g/kg upravljao 24-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 29-godišnji putnik iz osobnog automobila marke Seat, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Panda13
Panda13
13:51 31.08.2024.

Hahaaa Pojatno , pa tam su svi većinom u cugi , tam je ona jedina lokalna birtija SD i jos konobarica radi a to je melem za očajni muški rod koji se nalaktali na šank i onda ona spika , kaj ima mala , daj nam tu rundu pivi pa se počne šamarat s pivama do iznemoglosti pa posle krenu pelinkovci a dolaze sve jajari lokalni i starčeki s traktorima koji su jako pametni jer su domaći i sve znaju jer su popili svu pamet svijeta od nogometa pa do politike pa si mogu spiti litre i litre gemišta , tako da tam svako malo se neko rastepe a policije nikad nema , stavili su samo ležeće policajce 😅

DR
Draconic5
14:47 31.08.2024.

Ove godine je grozdje dozrelo malo ranije nego inače...i već padaju žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije