privremena regulacija

Vozači oprez! Radovi zatvaraju dio Vodovodne, ali i jedno raskrižje, donosimo detalje

Sisak: Popravak željezni?ke infrastrukture na željezni?koj pruzi Sisak-Zagreb
Nikola Cutuk/PIXSELL
24.08.2023.
u 07:00

Željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj zatvara se zbog rekonstrukcije željezničke pruge, a dio kolnika kod raskrižja Savske i Tratinske bit će zauzet zbog radova na tramvajskoj pruzi

Zbog rekonstrukcije pruge koju izvode Hrvatske željeznice, danas od 8 sati za sav se promet zatvara željezničko-cestovni prijelaz na Vodovodnoj ulici. Radovi će trajati do nedjelje, do 21 sat, a obilazni pravci za to vrijeme bit će: 

  • Zagorska – Selska – Prilaz b. Filipovića – Vodovodna,
  • Vodovodna – Ilica – Selska – Zagorska - Vodovodna.

VEZANI ČLANCI: 

U isto će se vrijeme danas zatvoriti i dio kolnika kod raskrižja Savske i Tratinske, a ondje će se pak, do 2. rujna, raditi na sanaciji tramvajskog kolosijeka. 

Za vrijeme radova promet će se odvijati po preostalom dijelu kolnika te prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometu te mole za razumijevanje. 

Komentara 1

Avatar mrIvan
mrIvan
00:50 26.08.2023.

Gužve će od ponedjeljka biti nezamislive - svaka čast na tajmingu tupsoni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije