ED SHEERAN

Sati do koncerta godine: Zbog slavnog glazbenika danas je zatvoren dio najvažnijih zagrebačkih prometnica

Foto: Profimedia /Grad Zagreb
1/4
10.08.2024.
u 15:39

Ulazi na prostor Hipodroma bit će otvoreni od 16 sati. Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima u sklopu osiguranja zagrebačka će policija audio-vizualno snimati navedeno javno okupljanje na samom mjestu okupljanja i prilaznim pravcima, javljaju iz PUZ-a.

Zbog večerašnjeg koncerta Eda Sheerana na Hipodromu, Avenija Većeslava Holjevca, od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik, bit će zatvorena od 14 sati. Sve autobusne linije terminala Glavni kolodvor, izuzev linija 218 i 281, prometovati izmijenjenom trasom, u oba smjera: 

  • Glavni kolodvor - Ulica Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija Marina Držića - Avenija Dubrovnik te dalje redovnim trasama u smjeru zapada ili juga.

Zbog obilaznog prometovanja linija, neće se koristiti autobusna stajališta na Aveniji Većeslava Holjevca i u Ulici Joszefa Antalla: "Muzej suvremene umjetnosti - istok", obostrana stajališta  "Bundek", "Sportski centar"  i "Cimermanova" te stajalište "N.S. knjižnica - zapad“.

Linije 234 i 243 prometuju izmijenjenim trasama već od 9 sati, a osim gore navedenih stajališta, linija 234 neće koristiti ni stajališta "Žarka Dolinara" i "ZG Velesajam". Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima.               

Foto: Grad Zagreb
                                                 

U tramvajskom prometu za dolazak u širu zonu Hipodroma mogu se koristiti tramvaji koji se zaustavljaju na stajalištu Sopot i Muzej suvremene umjetnosti, a riječ je o linijama 6 (Črnomerec - Sopot) i 7 (Arena Zagreb - Dubrava). Također, prilazni pravac je i stajalište Lisinski, koje koriste tramvaji linja 5 (Prečko - Maksimir) i 13 (Kvaternikov trg - Žitnjak).

Bit će uspostavljena privremena stajališta taksija na raskrižju Slavonska / Avenija Većeslava Holjevca / Hrvatske bratske zajednice te raskrižju Avenije Dubrovnik / Avenije Većeslava Holjevca. Klamerice za parkiranje bicikala bit će postavljene južno od Ulice Damira Tomljanovića Gavrana uz Aveniju Većeslava Holjevca.

Foto: Grad Zagreb

Ulazi na prostor Hipodroma bit će otvoreni od 16 sati. Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima u sklopu osiguranja zagrebačka će policija audio-vizualno snimati navedeno javno okupljanje na samom mjestu okupljanja i prilaznim pravcima, javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.
 

Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
12:25 12.08.2024.

to je bio koncert za ljude, a ono u imockom.

Avatar Žuti
Žuti
16:26 10.08.2024.

Molim ekipu koja se razumije u modernu glazbu da mi odgovori tko je zapravo zvijezda? Po meni nema banda ili pjevača nakon 1980ih koji se može nazivati zvijezdom.

ZA
!zagreb!
15:56 10.08.2024.

Bolje da ste Metallicu ili AC/DC doveli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije