Novost u Boogie Labu

Vrućine će uzmaknuti, vraćaju se ponajbolji sladoledi u gradu

Karlo Jelić
09.07.2024.
u 18:51

Uz sladolede, ljetni hit su i novi Signature kokteli. Četiri nova Signature koktela s Boogie potpisom su Fine Line, Drunken Cherries, Divenire i Last Call

Vratili su se Boogie Lab sladoledi koji su prošlo ljeto bili pravi hit. Od ukupno pet sladoleda u ponudi, tri su noviteta. Uz njih, pravi ljetni hit su i novi Signature kokteli. Izvrsna je i vijest da od sada možete rezervirati svoje mjesto za večeru u Boogie Labu u Parku Kneževa.

Foto: Karlo Jelić

Sve za ljetna osvježenja – Ice Ice Baby sladoledi rade se od prvog do zadnjeg koraka u BoogieLabu. Croissant Ice Cream čini croissant crumble, malina curd, malina coulis, domaći kornet i croissant sladoled. Fig Ice Cream je napravljen od džema od smokve, džema od dinje, domaćeg korneta, honey comba, svježe smokve i sladoleda od smokve. Strawberry & Lemon Grass Ice Cream kombinaciju pak čini umak od jagode, gel i curd od limunske trave, feuilletine i svježe jagode.

Foto: Karlo Jelić

Tu su i dva stara okusa u formi preokrenutog korneta na tanjuru: Gianduia Ice Cream s karamelom od mliječne čokolade, tostiranim lješnjakom, domaćim kornetom i sladoledom od čokolade te Pistachio Ice Cream s lemon curdom, tostirani pistachiom, domaći kornetom i pistachio sladoledom. Svi dolaze po cijeni od 6 eura.

Foto: Karlo Jelić

Uz sladolede, ljetni hit su i novi Signature kokteli. Četiri nova Signature koktela s Boogie potpisom su Fine Line, Drunken Cherries, Divenire i Last Call. Kod Fine Linea i Divenirea pronaći ćete oznaku LOW ABV (lower alcohol by volume). To znači da kokteli nisu u potpunosti bezalkoholni, ali je njegov postotak od 5 do 8%. Zato su ova pića odličan light izbor kad želite popiti koktel za osvježiti se.

Foto: Karlo Jelić

Last Call je poseban po tome što je sve u njemu domaće s ciljem zero wastea. “U njemu su svi domaći sastojci. Jabukom se infuzira vodka i onda se nakon toga ta ista jabuka koristi za apple shrub. Koristimo maslinovo ulje Ante Vulina iz Pakoštana i infuziramo ga čilijem!” – ističe kreator koktela, barmen Jere Bebić. Cilj BoogieLaba za naredni period je postići da svi kokteli budu 100 % domaći i bez wastea.

Foto: Karlo Jelić

Od sada, stol za večeru u Parku Kneževa možete rezervirati na broj +385 91 6002 744. BoogieLabovi u Arena Centru i Parku Kneževa imaju prostrane terase u kojima uživamo u ljetnim jutrima i večerima, u društvu dobre hrane i dobre glazbe.

Foto: Karlo Jelić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije