OBNOVA?

Zagreb više od dvije godine nakon potresa: Odlomio se dio fasade u centru i pao na pločnik

Zagreb: Sa zgrade na "zelenom valu" odlomio se dio fasade i pao na nogostup
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/5
17.04.2022.
u 16:47

U jednom trenutku odlomio se komad fasade i pao na pločnik kojim prolaze građani. Samo srećom nitko nije ozlijeđen, a krhotine sa zgrade brzo su uklonjene.

Više od dvije godine nakon potresa i dalje je opasno hodati ulicama po centru glavnoga grada. Za potez Zelenim valom mogla bi se upotrijebiti ona sada već uvriježena replika "Don't look up" iz istoimenog filma.

Uskršnja šetnja ili odlazak u goste mogao je završiti kobno za stanare i prolaznike u Ulici Farkaša Vukotinovića u centru Zagreba.

17.4.2022., Zagreb, ulica Farkasa Vukotinovica 3 s koje se odlomio komad fasade. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Naime, u jednom trenutku odlomio se komad fasade i pao na pločnik kojim prolaze građani. Samo srećom nitko nije ozlijeđen, a krhotine sa zgrade brzo su uklonjene.

 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
18:01 17.04.2022.

otpadala bi fasada i da nije bilo potresa jer su zgrade u očajnom stanju

Avatar VLbriše
VLbriše
08:57 18.04.2022.

Ma koja sanacija i tko je mora pokrenuti ??? Kaj delaju vlasnici oštećenih stanova i kuća ?? Onaj čija je kuća odgovoran je ako se desi nesreća .

KO
KoToTamoPeva
22:24 17.04.2022.

dobro kaj stvarno mora neko poginut da se pokrene sanacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije