ŠTETA U TISUĆAMA EURA

Zagrebačka policija ju traži zbog teške prijevare: Odmah nazovite 112 ako prepoznajete ovu ženu

PUZ
18.07.2024.
u 12:14

Korisne informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese na vii.pp.zagreb@mup.hr.

Zagrebačka policija traži nepoznatu ženu koja je 30. ožujka oko 11 sati počinila prijevaru na štetu žene te ju oštetila za tisuće eura. Sve se, kažu, dogodilo u Ulici Vjekoslava Spinčića, a tražena žena je iskoristila lakovjernost oštećene, uvjerila je kako će u zamjenu za novac i nakit sinuti urok. 
 
Na fotografijama je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese vii.pp.zagreb@mup.hr.  

VEZANI ČLANCI

Komentara 9

Avatar Castro
Castro
13:46 18.07.2024.

Pregledajte malo Dubec, Pešćenicu… možda naleti pa vam ponudi onu “ da ti gatam “..

SU
SULUD
14:48 18.07.2024.

Ako meni netko plati da mu kažem koji je smisao života jesam li ja počinio kazneno djelo krađe jer je on otkrio da je smisao života nešto drugo od onoga što sam mu ja rekao?

Avatar krcedolac
krcedolac
13:32 18.07.2024.

U društvu koje vjeruje u zmiju koja govori, hodanje po vodi, da mrtvi ustaju ni ovo ne treba čuditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije