DRAMA U ZAGREBU

Zagrebačke učenike vozio na izlet u tehnički neispravnom autobusu: Policija zaustavila vozača u zadnji tren

pixabay
15.10.2024.
u 09:42

Vozilo je upućeno na izvanredni tehnički pregled gdje su utvrđeni nedostaci - veći nedostaci, zbog kojih je vozilo isključeno iz prometa.

Zagrebačka policija "uhvatila" je vozača autobusa koji je djecu na izlet u tehnički neispravnom autobusu. Kako su poručili priopćenjem, vozilo je zaustavljeno u srijedu, 9. listopada oko 8.30 sati. 

"Na temelju višegodišnje suradnje policije i obrazovnih ustanova s ciljem zaštite najmlađih sudionika u prometu - djece, a u isto vrijeme i poštivanja prometne kulture kako bi se umanjili rizici koje dovode do prometnih nesreća, obavljen je nadzor autobusa i vozača koji je trebao prevoziti učenike osnovne škole s područja Maksimira na izlet.

1/7

 
Prilikom tog nadzora autobusa i vozača, policijski službenici utvrdili su da 45-godišnji vozač upravlja autobusom bjelovarskih registarskih oznaka na kojem je zamijećeno oštećenje prednjeg vjetrobranskog stakla. Vozilo je upućeno na izvanredni tehnički pregled gdje su utvrđeni nedostaci - veći nedostaci, zbog kojih je vozilo isključeno iz prometa.
 
Zbog utvrđenih prekršaja policijski službenici I. postaje prometne policije Zagreb izdali su obavijesti o počinjenom prekršaju pravnoj osobi, odgovornoj osobi u pravnoj osobi i vozaču" poručili su iz policije. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije