Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za pomoć

Zagrebački glazbenici pomažu Slavoniji

Sara Renar
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
21.05.2014.
u 13:15

Nastupaju: Elephant and the moon, Denis Katanec, Sara Renar, Queen of Sabe, Zvonka Obajdin, Zvonimir Varga feat. Grof Kanizsai, Maggie D'Franky i Auguste.

Zagrebački kantautori i kantautorice okupljeni pod imenom "Bistro na rubu šume" odlučili su pomoći žrtvama velike vodene tragedije koja je zadesila Hrvatsku i mnoge ljude ostavila bez svojih domova.

Ove nedjelje od 17 do 21 sat ugodna terasa Bistroa "Jutro" u Teslinoj 9 okupiti će izvođače s nezavisne zagrebačke scene koji će svojim pjesmama uputiti poruke podrške, vjere i nade svima ugroženima od ove prirodne katastrofe. No ipak, povod ovog jedinstvenog open-air humanitarnog koncerta je da se vi pojavite u što većem broju i svojim prilozima u novcu, hrani ili robi pomognete unesrećenima u Slavoniji - sve što ostavite u "Jutru" u najkraćem roku biti će upućeno prema Slavoniji!

Koncert će početi točno u 17 sati - molimo vas da zbog poštivanja kućnog reda i satnice izvođača (koncert mora završiti do 21 sat) dođete na vrijeme, odvojite svoje priloge za one kojima je najpotrebnije i naposljetku - uživate u dobroj glazbi, piću i lijepom ambijentu bistroa "Jutro".

Nastupaju: Elephant and the moon,  Denis Katanec, Sara Renar, Queen of Sab, Zvonka Obajdin,  Zvonimir Varga feat. Grof Kanizsai, Maggie D'Franky i Auguste. 

Među izvođačima je i Večernjakov bloger Zvonimir Varga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije