TRANSFORMACIJA POSLOVANJA

Zagrebački holding zagrabit će duboko u svoj budžet: Treba savjetnike za poboljšanje odvoza otpada i brigu o drveću

storyeditor/2024-09-02/Kamioni_Cistoce_Grad_01__1_.jpg
Grad Zagreb
03.09.2024.
u 14:23

Holding praktično voditi za ruku u obavljanju njihova posla zadatak je, dakle, budućeg konzultanta, a taj posao ne može obavljati bilo tko. Mora to biti, piše u kriterijima za odabir, tvrtka koja je vrlo dobro upoznata s radom holding društava, posebice onih s više od 5000 zaposlenika, te se od nje traži i da ima opsežnog prethodnog iskustva u ovakvom savjetovanju.

Komentara 22

CA
cavecanem
15:05 03.09.2024.

Konzultant za odvoz otpada i sisanje trave, ni Mile se ovog nije sjetio. Svaka čast Senfu na kreativnosti trošenja javnog novca.

ZG
zgrio
15:04 03.09.2024.

Ne razumijem čemu sada to. Nisu li naš vrli gradonačelnik i njegova svita stručni na tim poljima? Samo se nadam da će do izbora slijepci progledati.

PA
Pahor
15:02 03.09.2024.

Senfove mudrolije🤣 prvo se predstavljas kao strucnjak za otpad međunarodne razine, onda zaooslis nesposobnjakovica iz Osijeka, placas ga suhim zlatom, on do kraja zezne stvar pa moras zaposljavati ljude kojima si dao otkaz i platio im otpremninu. Ono kad si nesposoban toliko da to lici na diverziju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije