Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi vrijedni šest milijuna kuna

Zastupnik objavio snimku: Nadvožnjak na Slavonskoj završen je prije mjesec dana, a voda curi

Renato Petek
Foto: Renato Petek/Facebook
1/6
29.09.2019.
u 12:19

Zatražio je, dodaje, odgovore Gradske uprave o radovima obnove nadvožnjaka

Pod Bandićevom upravom u Zagrebu savršeno funkcionira jedino odljev novca iz gradske blagajne - tvrdi gradski zastupnik Renato Petek koji je na svome Facebook profilu kritizirao radove na rekonstrukciji nadvožnjaka Slavonske avenije iznad Avenije Marina Držića.

Radovi vrijedni šest milijuna kuna, naime, završeni su prije mjesec dana, a voda na nadvožnjaku prodire na nekoliko mjesta, upozorio je Petek.

- Priča je to o "potpuno obnovljenom" nadvožnjaku na Slavonskoj aveniji, a radovi su obavljani ovog ljeta u trajanju od dva i pol mjeseca na dijelu iznad Avenije Marina Držića. Obuhvaćali su zamjenu prijelaznih naprava i sanaciju rasponske konstrukcije na južnom i sjevernom kolniku, sanaciju stupišta, ležajeva, upornjaka, sustava oborinske odvodnje te kompletne kolničke konstrukcije - pojašnjava Petek.

Zatražio je, dodaje, odgovore Gradske uprave o radovima obnove nadvožnjaka. Točnije, tko je obavio nadzor, zapisnik istog, kao i podatke o izvođaču te garanciji obavljenih radova.

- Od puštanja u promet prošlo je samo 30 dana, a već su obavljani i popravci. Očito neuspješno – zaključuje Petek. 

Komentara 21

MA
magnum2013
12:38 29.09.2019.

Što vam vrijedi da se bunite. Da ga ne štite vladajući već bi davnih dana trebao ležati u Lepoglavi. Još će ga predložiti za neku nagradu kad doktorat nije uspio. Biti će sve po zakonu, Kao kod Kuščevića.

DU
Deleted user
12:29 29.09.2019.

Živio Šerif Miki!!

Avatar Idler 3
Idler 3
13:21 29.09.2019.

Dajte-najte, to vi sam očete ocrnit našeg voljenog gradonačelnika Obečanka...Bilane,nek si pogledaju kakšnu žičaru si....ups...štel sam nekaj drugega reč 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije