Povorka pa koncert

ZET-ov i sinjski orkestar glazbom će ispuniti centar Zagreba

Zagreb: ZET obilježava 130. godišnjicu
Marko Lukunic/PIXSELL
03.06.2022.
u 10:30

manifestaciji će sudjelovati i Počasna satnija Kravat pukovnije koja će tom prilikom, osim sudjelovanja u glazbenoj povorci, od 11 do 12 sati izvesti i program smjene straže.

Velikim koncertom u glazbenom paviljonu na Zrinjevcu rođendan će sutra zajedno proslaviti Gradska glazba Sinj i Zagrebački orkestar ZET-a. Sinjski limeni orkestar, naime, slavi 160 godina djelovanja, zagrebački 95. obljetnicu, a oba će sudjelovati u i glazbenoj povorci koja počinje u 12 sati.

Tada će, naime, ZET-ov orkestar na Trgu bana Jelačića izvesti svoju točku, a pet minuta kasnije ondje će im se pridružiti i sinjski sastav koji će prema njima krenuti s Europskog trga. Nakon točaka "Serbus Zagreb" i "Sinjski alkari" orkestri će krenuti s trga prema Praškoj ulici i Zrinjevcu, gdje će u 14 sati izvesti glazbeni program popularnih zagrebačkih i sinjskih pjesama. U manifestaciji će sudjelovati i Počasna satnija Kravat pukovnije koja će tom prilikom, osim sudjelovanja u glazbenoj povorci, od 11 do 12 sati izvesti i program smjene straže. •

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec3.0
11:55 05.06.2022.

Zakaj se ne smije davati komentare na članku o "pride"? Jer se netko boji istine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije