Heinzelova ulica

Brutalno pretukli muškarca pa se dali u bijeg

21.06.2014., Sibenik -  Regulacija i kontrola prometa  policijskih sluzbenika Sibensko-kninske zupanije. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.08.2014.
u 11:30

Ne zna se tko je priskočio u pomoć 58-godišnjaku koji je pronađen na Radničkoj cesti te pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu gdje se oporavlja

Nekoliko nepoznatih muškaraca brutalno je pretuklo 58-godišnjeg T. V.-a u ponedjeljak oko 21.10 sati na križanju Radničke ceste i Heinzelove ulice u Zagrebu.

Policija intenzivno traga za počiniteljima, a povod tučnjave i točan broj muškaraca koji su nasrnuli na 58-godišnjaka, zasad nije poznat. T. V. je u uličnoj tučnjavi teško ozlijeđen i zadobio je nekoliko fraktura. Liječnička mu je pomoć pružena na zagrebačkom Rebru. Policija je za incident doznala dan poslije, 5. kolovoza, vjerojatno prijavom nadležnih bolničkih službi.

Ne zna se tko je priskočio u pomoć 58-godišnjaku koji je pronađen na Radničkoj cesti te pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu gdje se oporavlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije