UDRUGA DON KIHOT

Djeca će na radionicama učiti o prirodi, radu s konjima i jahanju

Don Kihot
Foto: Robert Anić/PIXSELL
20.10.2015.
u 09:00

Prijave za jesensku školu se primaju još danas.

Edukativne radionice o konjima, škola jahanja za djecu te sadnja biljaka prije zime. Sve se to priprema za mališane koji će upisati jesensku školu. Naime, Udruga za terapijsko jahanje Don Kihot će svake subote od 24. listopada do 21. studenoga od 13 do 17 sati organizirati školu za djecu stariju od 5 godina s educiranim animatorima. Prijave se primaju još danas na broj 091 7645190, a cijena je 600 kuna. Moguće je upisati samo prvi sat te onda odlučiti o nastavku. 

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:13 20.10.2015.

Hm, simpa cure. Gledajući njihov entuzijazam i gacanje po blatu čovjek im poželi pomoći. A i pohvalno je da su tu lokaciju na krasnom mjestu malo privele svrsi, a ne da tamo strši ruševina pokraj potočića zatrpanog starim šporetima. Lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije