Prevencija

Grad nabavlja dva mamografa za domove zdravlja

07.09.209 .,Slavonski Brod ,Hrvatska - Na mamografski se pregled odazvalo tek nesto vise od polovice pozvanih zena Photo: Ivica Galovic/Vecernji list
07.10.2014.
u 10:04

Oprema od 560 tisuća kuna za Dom zdravlja - zapad i Dom zdravlja - istok

Dva mamografa nabavit će Grad za Dom zdravlja – istok i Dom zdravlja – Centar. Cilj im je, kazala je pročelnica za zdravstvo Mirna Šitum, poboljšati tehnologiju i uvjete za provođenje Nacionalnog plana za suzbijanje raka dojke.

Zavod za javno zdravstvo "Andrija Štampar" ima mobilni mamograf, a Dom zdravlja – zapad dobro je tehnološki opremljen, odnosno Grad ima snažnu radiološku dijagnostiku, poručuje nadležna pročelnica. Vrijednost nabave dvaju mamografa je 560.000 kuna bez PDV-a. 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:38 07.10.2014.

Lijepo i vrlo dobro ali treba i stručnjaka koji će upravljati time, a koliko znamo dosadašnji napori ove kukuriku štetočinske ekipe jednostavno su rastjerali stručnjake

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije