Drama u Velikoj Gorici

Vikala da će se baciti iz svoga stana u trenutku kada je sve bilo spremno za deložaciju

Deložacija, Velika Gorica
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/10
29.01.2016.
u 13:00

Kasnije je deložacija prekinuta i Kolareva ulica je odblokirana, no samo privremeno dok ne dođe novi sudski nalog.

Prava drama jutros se odvijala u Kolarevoj 8 u Velikoj Gorici, javlja cityportal.hrBorka Vojnović vikala je da će se baciti iz svoga stana u trenutku kada je sve bilo spremno za deložaciju njezine obitelji.

– Ako se ne bacim sa zgrade, prerezat ću si žile – govorila je potresena Vojnović.

Na deložaciju je došlo sedam policijskih kombija, a policija je potpuno blokirala dio ulice. Poslije je deložacija prekinuta i Kolareva ulica je odblokirana, no samo privremeno dok ne dođe novi sudski nalog. Borka Vojnović za cityportal.hr ispričala je svoju priču. Taj portal navodi da je ona sa svojim suprugom i sinom samo jedna od žrtava kamatara u Velikoj Gorici i Hrvatskoj.

– Kada sam digla novac i njemu vratila,  za što ovdje kod sebe imam potvrdu, on je u međuvremenu na sebe prenio nekretninu, a da za to nismo ni znali, te je prodao trećoj osobi, što također nismo znali. Nismo mi bili ni na dražbi, ni na čemu – rekla je Borka Vojnović za cityportal.hr. Dodala je da ih sad žele izbaciti van, a oni nemaju kamo.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> 'Prvi put vidim da policija na deložaciji nosi kalašnjikove. Dobro došli u Ameriku'

Komentara 14

MI
Mimizo
13:20 29.01.2016.

treba stati na kraj kamatarima i ovim deložacijama ipak smo mi i socijalna država

SC
schwertransport
13:41 29.01.2016.

Kredit se dize u banci a ne na banderi

Avatar johnny_bravo
johnny_bravo
13:41 29.01.2016.

Gdje je sada veleuvaženi zastupnik Sinčić i njegov "živi zid"? Nemaju vremena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije