duga borba s opijatima

Robert Downey Jr. – Ovisan još samo o automobilima i sladoledima

Robert Downey Jr.
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.09.2014.
u 14:22

Robert Downey Jr. otkrio je u intervjuu za Vanity Fair sve o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnostima...

Robert Downey Jr. otkrio je u intervjuu za Vanity Fair sve o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnostima. Vrhunac je njegov problem dosegao 1996. godine kad su ga susjedi pronašli onesviještenog u krevetu njihova 11-godišnjeg sina. Neko je vrijeme zbog svega proveo na odvikavanju, a pravi je izazov poslije svega vratiti se u normalan život. – Prva stvar koju treba napraviti jest izvući se. Mnogo ljudi iziđe, no ne promijeni se. Stoga je poanta u priznavanju onog što vam se događa, rekao je Downey, koji priznaje da do danas nije svjestan svega što mu se događalo.

Smatra da je svoje ovisnosti naslijedio te ih prenio i svom 20-godišnjem sinu koji je nedavno optužen za posjedovanje droge. Iako teško, Downey je to prihvatio i odlučio pomoći sinu. Raduje se trenutačno i prinovi koju će dobiti sa suprugom Susan, kao i kolekciji automobila, koju često upotpunjava. Formu održava treninzima, a priznaje da će uvijek biti slab na cheeseburgere i sladolede.

>>20-godišnji sin poznatog glumca uhićen zbog kokaina

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:29 10.09.2014.

Pritiskom na crveno otisnuti Vaniti Fair oni koje zanima mogu doci do originalnog clanka, I procitati sto je Downey Jr. zaista rekao. Ovaj je prijevod vrlo los I netocan, bitni su detalji iz nepoznatog razloga izostavljeni.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:31 10.09.2014.

Uz put, autor clanka je slavni Rich Cohen.

MT
mladen.turcic
07:26 10.09.2014.

to moze prodavat nekom drugom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije