Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MODELI

Apple će već 6. rujna predstaviti novi iPhone 5S?

Dinamo
Foto: Screenshot HRT
1/2
29.07.2013.
u 08:49

Na YouTubeu se pojavila prezentacija navodnog plastičnog kućišta novog jeftinijeg modela

Apple iPhone 5S mogao bi biti predstavljen već 6. rujna, javlja Huffington Post prenoseći informacije njemačkog bloga iFun. Njemačka stranica, koja se poziva na vrlo pozdan izvor, također javlja kako se očekuju dvije vrste uređaja, koje se neće razlikovati u boji ili memoriji.

A u međuvremenu se pojavile nove glasine o tome da će Apple predstaviti novu, jeftiniju inačicu iPhonea s plastičnim kućištem. DetroitBORG je na YouTubeu objavio video-prezentaciju navodnog kućišta novog smartphonea koji izgleda kao kombinacija iPhonea 3GS i iPod toucha. Deblji je no iPod Touch i malo širi od iPhonea 5, a ima 4-inčni ekran potonjeg modela.

Mashable pak piše kako su se na kineskom forumu WeiPhone pojavile fotografije plasitčnih kutija na kojima piše iPhone 5C, što bi, nagađa se, mogao biti naziv novog jeftinijeg modela. Neki portali navode kako "C" označava riječ Color (boja), jer se ranije nagađalo kako će jeftiniji iPhone dolaziti u više boja od dosadašnjih modela.

>> Nokia ismijala suparnika: Korisnici iPhonea su zombiji bez mozga!

>> Koncept: Hoće li ovako izgledati novi iPhone 5S?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije