PROMO

Auto Hrvatska predstavila novu varijantu električnog gradskog dostavnog vozila – trostrani kiper!

Auto Hrvatska
10.07.2023.
u 15:24

Riječ je o ranije predstavljenom modelu DFSK Eco City 31 na koji je montirana praktična nadogradnja tj. kiper s mogućnošću „kipanja“ na tri strane. Nosivost vozila je gotovo 800 kg uz autonomiju u vožnji od ≥200 km.

Vozilo je svojim dimenzijama idealno za sve gradske dostave i/ili gradilišta a njegov eko karakter posebno će doći do izražaja u hotelskim i turističkim naseljima, nacionalnim parkovima i urbanim sredinama.

Sve tehničke podatke i cijenu potražite u ovlaštenom DFSK prodajno- servisnom centru u Zagrebu na adresi Radnička cesta 182 ili na besplatan info telefon 0800 1952.

Slijedom plana širenja programa osobnih vozila tvrtka Auto Hrvatska Automobili ostvarila je suradnju s uspješnom kineskom tvrtkom CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY te postala uvoznik DFSK električnih komercijalnih vozila i Seres osobnih vozila na hrvatskom tržištu. Tvrtka CHONGQING SOKON MOTOR COMPANY više od 35 godina posluje na kineskom tržištu te je vodeći proizvođač u proizvodnji komercijalnih vozila od jedne tone. Razvojem poslovanja, prije deset godina tvrtka započinje proizvodnju osobnih vozila te do danas uspješno posluje u šezdeset zemalja na svijetu. DFSK i Seres su prisutni u Europi od 2008. s predstavništvima u Njemačkoj, ltaliji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Španjolskoj i zemljama Beneluxa.

Od 2021. tvrtke se priključuju globalnom trendu elektrifikacije modela te su uspješno provele postupak Europske tipske homologacije za putničke modele SUV Seres 3 i 5 te komercijalna vozila EC 31 i EC35. Kao dio poslovanja s kineskim proizvođačem DFSK i Seres na hrvatskom tržištu dostupni su električni SUV model Seres 3 te komercijalna vozila DFSK EC 35 i DFSK EC 31.

Uz prodaju vozila Auto Hrvatska je osigurala i servisni centar na lokaciji Radnička cesta 182. u Zagrebu koji je ovlašten za pružanje servisnih usluga održavanja DFSK i Seres vozila.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije