Zaštitinica mama

Kirstie Alley brani kćer od nasrtljivaca s Twittera

Kirstie Alley
Reuters
18.01.2010.
u 11:05

Glumica je izgubila živce kada je shvatila da njenoj 15-godišnjoj kćeri na Twitteru dolaze poruke neprimjerena sadržaja pa je tim zlobnicima zaprijetila.

Glumica Kirstie Alley pokušava otkriti tko je zlobni korisnik na društvenoj mreži Twitter koji je njenoj kćeri poslao zastrašujuću poruku.

Bivša zvijezda serije "Kafić uzdravlje" jučer je potakla svoje obožavatelje da posjete profil njene kćeri na Twitteru i ne znajući kakve će joj to probleme prouzročiti.

Alley je izgubila živce kada je shvatila da njenu 15-godišnju kći potpuni stranci zasipaju čudnim porukama nimalo primjerena sadržaja, zbog čega je počela prijetiti da će takvim ljudima život pretvoriti u pakao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije