Policija pronašla petoricu nasilnika s Facebooka

tučnjava
VL
04.02.2010.
u 14:00

Prema njezinim riječima motiv tog premlaćivanja dogovorenog na Facebooku bio je događaj od 9. siječnja, kada je taj 21-godišnji Karlovčanin pijan galamio u Radićevoj ulici, izvadio preklopni nož i njime mahao.

Policija je pronašla petoricu mladića koji su 17. siječnja kraj Caffe bara Đafer u središtu Karlovca pretukli 21-godišnjaka, nakon što su ga na to mjesto namamili na Facebooku.

– Kriminalističkim istraživanjem utvrdili smo da su petorica Karlovčana, od kojih su dvojica maloljetnici, a trojica mlađi punoljetnici, na Facebooku kreirali profil ženske osobe i tako dogovorili sastanak sa 21-godišnjakom ispred Ekonomske škole. Kasnije su ga u blizini škole u Radićevoj ulici dočekali i fizički napali. Udarali su ga rukama, nogama i drvenim štapom po cijelom tijelu, a nakon toga su ga ostavili ležati na zemlji – ispričala nam je Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Prema njezinim riječima motiv tog premlaćivanja dogovorenog na Facebooku bio je događaj od 9. siječnja, kada je taj 21-godišnji Karlovčanin pijan galamio u Radićevoj ulici, izvadio preklopni nož i njime mahao.

Protiv petorice osumnjičenih Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu proslijeđena je kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju.

Ključne riječi

Komentara 2

VK
vječni krojf
09:50 27.02.2010.

Ljudi moji.pa kakav je to clanak.Ovi pretukli 21 godisnjaka,9.sijecnja 21 godisnjak galamio pijan i izvadio noz.Pa tko tu sta razumije?

KA
karlovcankica
04:19 05.02.2010.

pa takvi se sastanci planiraju i dogovaraju i na vl...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije