Pošaljite Papi čestitku na Facebooku

papa
16.12.2009.
u 12:43

Papinsko vijeće za društveno priopćavanje otvorilo je kanal za komuniciranje na stranici "Pope2You" gdje će se moći Papi slati čestitke.

VATIKAN – Od danas je moguće poslati božićnu čestitku papi Benediktu XVI. na  Facebooku, obznanio je don Paolo Padrini, svećenik koordinator projekta  "Pope2You". Papinsko vijeće za društveno priopćavanje otvorilo je kanal komuniciranja na stranici "Pope2You" gdje će se moći Papi slati čestitke.

Poruke s čestitkama, kojima se mogu dodati i slike, stizat će u informatički sustav Vatikana, a zatim će se printati i predati Papi. Najljepša pisma, koja dakako ne smiju biti previše osobna, bit će objavljena na Facebooku, na stranici "Pope2You" ili na internetskoj stranici projekta "Pope2You".

Don Paolo Padrini objašnjava kako je to samo početak izravnog komuniciranja između Pape i vjernika, jer će se uskoro na "Pope2You" otvoriti poseban kanal u kojem će mladi biti u kontaktu s Benediktom XVI., koji će im govoriti o važnim temama, prije svega o ekologiji, kojoj je posvetio i poruku za slijedeći Međunarodni dan mira koji Katolička crkva obilježava svakog 1. siječnja. Benedikt XVI. će na internetu objavljivati svoje poruke mladima.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:51 16.12.2009.

e moj stari papa nemaju oni vremena zato jer je u momentu puno tekstova vezanih uz islam pa ti svi tvoji koji sebe nazivaju velikim katolicima nemaju vremena da bi tebe primjetili. vjeruj bas bi ti ja volio poslat cestitku i usput te upitat jel ih vjera tome uci. papa sve najbolje sa moje strane

Avatar trunchbull
trunchbull
08:30 17.12.2009.

Papi će netko od mojih poslati čestitku na Facebooku, jer ja nemam profil. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije