SineStack

Rimac Energy isporučuje visoko integrirani baterijski sustav u Veliku Britaniju

04.09.2024.
u 16:09

SineStack sustav odlikuje se inovativnom električnom arhitekturom koja pruža značajne prednosti u performansama, sigurnosti i dostupnosti u odnosu na konkurentska rješenja

Rimac Energy, pionir u visoko integriranim sustavima za pohranu energije, najavio je isporuku svog prvog SineStack sustava na lokaciju u Colchesteru u Veliku Britaniju.
SineStack koristi naprednu tehnologiju pretvorbe energije koja je usko integrirana s baterijskim ćelijama, kako fizički tako i funkcionalno. Ova inovativna arhitektura, u kombinaciji s adaptivnim softverom, omogućuje sofisticiranim modelima različite složenosti da izračunaju jedinstvene unutarnje parametre svake ćelije i dinamički prilagode operacije pretvorbe energije. Time se maksimizira ekstrakcija energije, optimalno uravnotežuju temperature i produžava vijek trajanja.

 


Od 2025. godine, SineStack će pružati dvije godine rada bez smanjenja kapaciteta, zadržavajući veći energetski kapacitet tijekom cijelog vijeka trajanja baterije, čime omogućuje veće prihode, uz vodeći vijek trajanja na tržištu od 12.000 ciklusa. SineStack maksimizira ekstrakciju energije iz svakog modula, bilo da se koristi pojedinačno ili u kombinaciji s drugim modulima. Dinamičkim prilagođavanjem jedinstvenim karakteristikama svake ćelije, sustav omogućuje besprijekorna ažuriranja i stalna poboljšanja, postavljajući nove standarde u tehnologiji pohrane energije.

 


"Izuzetno sam ponosan što smo nakon temeljitog razvoja i testiranja uspješno doveli naš SineStack sustav na tržište. U duhu Rimac DNK, naš proizvod predstavlja značajan tehnološki napredak, nudeći vrhunsku razinu integracije, funkcionalnosti i performansi. Veselim se širenju proizvodnje i primjeni našeg SineStack sustava diljem Europe", naglasio je Wasim Sarwar Dilov, direktor Rimac Energy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije