PROTUMJERE

Tviteraši ismijavaju prepucavanje Zagreba i Beograda

kontramjere
Foto: Twitter
1/2
24.09.2015.
u 14:34

Hrvatske i srpske korisnike Twittera inspirirala je aktualna situacija na granicama

Prepucavanje hrvatske i srbijanske vlade oko zajedničke granice, to jest hrvatsko zatvaranje granice zbog pojačanog dolaska migranata i protumjere koje je uvela Srbija, poslužili su kao inspiracija brojnim korisnicima Twittera.

Tviteraši iz obje zemlje ovih su dana objavili niz tvitova s hashtagovima #kontramjere i #kontramere u kojima ismijavaju aktualnu situaciju i odnose na liniji Zagreb-Beograd.

Prenosimo neke od najzabavnijih tvitova:

 

 

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
18:23 24.09.2015.

milanče u pravom svjetlu :)))

JE
Jednakost
08:56 25.09.2015.

Lik je domoljub, za razliku od hadezejskih kriminalaca, laznjaka, utajivaca, glumaca i neradnika prazita. Lik se bori za Hrvatsku, a ovi mu zajedno sa Vucicem i Dacicem podmecu. Nije ni cudo da im je u Sanaderovoj vladi bio Stanimirov potpredsjednik vlade. Nije ni cudo da su izglasali cirilicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije