Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi zakon od 7. srpnja

Zar ih stvarno gubimo? Ovi auti nestaju zbog novih europskih propisa, ostalima se mijenjaju cijene

05.07.2024.
u 08:00

Zbog uvođenja sustava poput crne kutije i zaštite od hakera mnogi su auti već skuplji, dok su neki proizvođači trošak ugradnje novih sigurnosnih sustava preuzeli na sebe. Za neke im modele to ipak nije isplativo, pa se oni prestaju proizvoditi

Komentara 18

EJ
ejStef
08:29 05.07.2024.

Ma nema, bilo što proizvedeno u EU nije niti malo konkurentno na globalnom tržištu. Sve je usredotočeno u izvlačenje akumuliranog kapitala od građana, ništa drugo... Koliko se toga natovarilo građanima na leđa, od zelenog, digitalnog, sigurnosnog itd. A sve samo zato da se formira još birokracije i još nameta. Nema tu neke sreće... Ti birokrati su onda otjerali proizvodnju, da bi sada nabijali carine. Dovoljno je pogledati neku globalnu WEB trgovinu, koliko je veći izbor stvari za Ameriku ili Aziju, te koliko su iste stvari jeftinije... Pa EU ne može niti zrno pšenice proizvesti bez subvencija koliko je sve skupo i puno nameta, a kamoli jedan auto. Nekada je EU bila svjetski poznata po autoindustriji, danas je to samo skupo i loš omjer cijene/kvalitete.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
08:17 05.07.2024.

Europa si tim propisima puca u nogu

PV
prcko.vita
09:45 05.07.2024.

I onda se mi smijemo djedu Bajdenu kako vodi Ameriku, a pogledajte ove propise tko to vodi Europu, i kamo ju vodi? Bajden je za nas TV u boji. To što neki bolesnik u Briselu nameće 500 milijuna ljudi koje će žarulje koristiti, kakvi će auti se moći koristiti i tako dalje, to je bolest i teška diktatura a ne Europa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije