NOVI VEČERNJAKOV PRILOG

Kvadrat po mjeri svakog Hrvata

man_kvadrat_tx.jpg
import
25.09.2006.
u 18:02

Već ove srijede Večernjakovi će čitatelji dobiti novi redoviti prilog koji će se baviti nekretninama, već nekoliko godina top- temom hrvatskog građanina. Problematika nekretnina i stanovanja tema je koja svakako zaslužuje velik prostor u najtiražnijim dnevnim novinama te čitateljima nudimo prilog koji smo nazvali Kvadrat po mjeri.

Jednostavno, nekretnine su poput ljudi, treba ih podizati, njegovati i ulagati u njih, napisala je urednica priloga Branka Crnčević u uvodniku prvog broja koji će se u Večernjem istu naći ove srijede. U Kvadratu po mjeri bavit ćemo se svim fazama u stjecanju, održavanju... nekretnine, bilo one namijenjene stanovanju bilo poslovne.

Od propisa do gradnje
Pojmovi koji se za nekretnine vežu jesu urbanizam, arhitektonsko oblikovanje, propisi, održavanje, vlasništvo, prodaja i kupnja, pa su onda to teme kojima ćemo se i baviti u našem novom prilogu.

Trudit ćemo se biti informativni, svaki tjedan davati konkretne informacije o kretanju tržišta nekretnina u cijeloj Hrvatskoj, cijenama površina, održavanju i uređivanju prostora te gradnji, zakonima i propisima. Trudit ćemo se na svaki način pomoći velikom broju kupaca nekretnina da lakše odaberu najbolje rješenje za sebe, svoj kvadrat po mjeri.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije