Niti jedna obvezujuća ponuda

Propao još jedan pokušaj prodaje hotela Imperial

Imperial
Foto: imperialrab.com screenshot
24.02.2015.
u 15:17

Kako se navodi, Povjerenstvo za javno otvaranje ponuda utvrdilo je da je pristigla jedna ponuda koja nije valjana jer ponuditelj koji je podnio ponudu nije otkupio ponudbenu dokumentaciju u za to predviđenom roku

Bez obzira na četiri pisma namjere u konačnici niti jedna obvezujuća ponuda nije stigla za kupnju dionica rapskog društva Imperial, priopćeno je na stranicama Centra za restrukturiranje i prodaju.

Država prodaje 50,08 posto društva. Kako se navodi, Povjerenstvo za javno otvaranje ponuda utvrdilo je da je pristigla jedna ponuda koja nije valjana jer ponuditelj koji je podnio ponudu nije otkupio ponudbenu dokumentaciju u za to predviđenom roku, a što predstavlja obvezan uvjet za podnošenje obvezujuće ponude. Zato pristigla ponuda nije uzeta u razmatranje te je ista odbačena bez daljnje analize.

>> Erste analitičari preporučuju kupnju Adrisovih dionica 

>> Siemens prodaje Diokijevu zgradu na Žitnjaku najmanje za 5,2 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije