financijski savjetnik

Uđite na prava vrata – nekretnine u Istri i na Kvarneru

rijeka panorama
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
24.09.2014.
u 17:00

Aktualna akcija uključuje različite kategorije kuća i stanova. Svaka pojedina nekretnina odlično je ilustrirana fotografijama, a ponuda uključuje povoljne kreditne uvjete kao i aplikaciju koja će sve nekretnine pretražiti sukladno financijskim mogućnostima koje ste joj zadali

P: Mladi smo bračni par iz Rijeke. Živimo kao podstanari i već neko vrijeme razmišljamo o kupnji stana. Nemamo dovoljno vlastitih sredstava pa nam je svakako potreban stambeni kredit. Kakvi su uvjeti za podizanje kredita?

Zvjezdana i Josip (Rijeka)

O: Vaše pitanje stiže u pravi čas! U tijeku je ponuda „Uđite na prava vrata“ na lokaciji Istre i Kvarnera, s povoljnim uvjetima stambenog kreditiranja za odabrane nekretnine koje možete razgledati na portalu domosfera.hr, odabirom na link Uđite na prava vrata Istra/Kvarner.

Svaki stan oglašen na domosferi u sklopu ponude „Uđite na prava vrata“ sadrži pojedinosti poput informacija o površini, broju soba, cijeni, ali i vlasničkoj dokumentaciji i energetskom certifikatu uz kvalitetne fotografije nekretnine, informacije o dodatnim sadržajima u blizini te kontakte za dogovor o obilasku i razgledavanju odabrane nekretnine. U ponudi vrlo lako možete pronaći nekretninu po svojoj mjeri jer akcija obuhvaća različite nekretnine – manje i veće kuće i stanove.

Također, svaki oglas sadrži više fotografija nekretnine, što vam omogućava jednostavniji odabir odgovarajuće nekretnine, a koristeći se kreditnim kalkulatorom na domosferi, ispod oglasa svake nekretnine možete napraviti informativni izračun i tako pretraživanje nekretnine prilagoditi svojim financijskim mogućnostima.

Za kupnju nekretnina u ponudi osigurani su povoljni kreditni uvjeti. Uz promjenjivu kamatnu stopu od 4,95% i EKS od 5,06% tu su i druge pogodnosti: uz iznos kredita do 250.000 eura i rok otplate do 30 godina, moguć je poček otplate kredita do 12 mjeseci, obrada kreditnog zahtjeva je bez naknade, a za dobivanje kredita nije potreban status klijenta. Kao instrument osiguranja dovoljna je nekretnina koja se kupuje, a procijenjena vrijednost mora odgovarati najmanje 100% iznosu kredita. Kao mladi bračni par moguće je da u planu imate proširenje obitelji. U slučaju rodiljskog dopusta, tijekom prvih sedam godina otplate kredita, moguće je ugovaranje odgode otplate i do godinu dana, bez plaćanja kamate. Tu je i mogućnost produljenja roka otplate kredita, bez naknade tijekom prvih sedam godina otplate. Na taj način smanjuje se iznos anuiteta kredita te dodatno olakšava otplata.

>>Sudskim putem možete zatražiti promjenu ugovora

>>Nasljeđuju se dobra, ali i dugovi, za svu rodbinu podjednako

Ponuda je aktualna do 31. prosinca 2014. Za sve dodatne informacije nazovite besplatni broj 0800 00 24 ili ugovorite sastanak s bankarom u najbližoj poslovnici putem www.zaba.hr.

Vjerujemo da ćete u ponudi pronaći stan prema vašem interesu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije