Velik uspjeh Styrije na međunarodnom sajmu novinske organizacije

Večernjem listu i 24 sata nagrada za inovativnost

pinjuh
Arhiv VL
13.10.2009.
u 19:06

Večernji list treći put osvojio svjetsku nagradu za multimedijsku strategiju obrade sadržaja.

Na međunarodnom sajmu svjetske novinske organizacije WAN-IFRA u Beču su dodijeljene nagrade novinskim izdavačima koji su se u protekloj godini osobito istaknuli u multimedijskoj obradi sadržaja.

Večernji list, apsolutni rekorder u ovom natječaju, treći je put u posljednje tri godine osvojio treću nagradu, ovaj put za multimedijsku strategiju u dizajnu i prezentaciji brenda.

Projekt Večernji+ pokrenut je prije tri godine s vrlo jasnim ciljem da se Večernji list dizajnom na isti način predstavi u različitim medijima jer više nije samo dnevni list nego je i internetski portal te mobilni portal s najbržim vijestima u zemlji, videovijestima i mnogobrojnim prilozima.

Večernji je zbog toga stao uz bok najboljim, ali i najpopularnijim svjetskim novinama poput njemačkog Die Welta ili Bilda. Ova je nagrada, osim toga, velik uspjeh za Styriju u Hrvatskoj jer je u istoj nakladnoj kategoriji prvu nagradu osvojio dnevnik 24 sata za MMM, projekt multimedijskih sadržaja na različitim platformama. Ocjenjivački sud osobito je istaknuo Večernji list jer je medij sa 50 godina staža, a nosi se sa svim izazovima budućnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:23 13.10.2009.

Kad vas nitko ne ce hvaliti, onda se morate hvaliti sami. a zutilo posvuda oko nas. pljuc!

ZA
zagabria1
09:19 14.10.2009.

samo nisu razgovarali o tome da su ta dva lista neprofitabilna, to je valjda nebitno. Ionako je WAN-IFRA konferencija skup medija koji sami sebe pokušavaju tješiti, No napredak neće moći zaustaviti. Zanimljiva im je misija: \'cilj je organizacije poboljšati kvalitetu sadrtžaja i promovirati etičko novinarstvo\'. To sve govori u kojem je stanju industrija

AD
Adriano
08:05 14.10.2009.

Zutilo svuda, zutilo oko nas. Iz daljine jedva cujno dopire tvoj glas (Istina).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije