Restoran Stari fijaker

Kad bi purgeri imali svoju verziju dalmatinske konobe, ovako bi izgledala

stari fijaker
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
05.05.2014.
u 11:00

Poznati komičar Ivan Šarić u dva će tjedna obići 20 restorana te ocijeniti ambijent, hranu, osoblje, cijene...

Restoran Stari fijaker u samom centru Zagreba nije nas razočarao.

Sam restoran izgleda odlično, baš kako bi pravi zagrebački restoran i trebao izgledati. Kad bi purgeri imali svoju verziju dalmatinske konobe, izgledala bi kao Stari fijaker. Ugodno, toplo uređeno s puno detalja koji zaokružuju priču.

Foto: VLm

Najprije su nam servirali zagrebačke valjuške u umaku od češnjaka s pire-krumpirom.

Meso je kvalitetno, fino, a porcija dosta velika. Iskreno, dosta je zasitno i nisam mogao pojesti do kraja. Cijena je 25 kuna. Za takvo nešto, stvarno imaš “filing” da ih pljačkaš.

Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL/Ilustracija

Drugo jelo ima nešto višu cijenu, 35 kuna, ali isplati se. Servirali su nam vrhunski slavonski čobanac. Spremiti dobar čobanac nije lako. Pogotovo zato što svi imaju mišljenje o tome kako se kuha čobanac i koliko on treba biti ljut, odnosno papren. Meni je bio preblag, ali to je samo moje mišljenje jer volim da mi je čobanac ljući od Partizana kad izgubi od Cedevite.

U restoranu postoji i prostor za pušenje u kojem se može jesti hrana. E, sad... kako je to gazda uspio? To morate pitati njega. Ja ne smijem otkriti, ali siguran sam da će vam uz jedan gemišt sve ispričati. Toplo preporučujem Stari fijaker!

>>Ivan Šarić: Nakon 2 piva postaneš ljubomoran što i ti nemaš takvu obleku za posao

Foto: Jelovnik.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije