Mobiteli

Lenovo dolazi na hrvatsko tržište pametnih telefona

Lenovo
Foto: Lenovo
12.03.2015.
u 21:38

Lenovo je treći proizvođač pametnih telefona u svijetu, a od preksutra će biti prisutan i u Hrvatskoj, najavljeno je danas

Lenovo, kineska multinacionalna kompanija, koja je u Hrvatskoj uglavnom poznata po prijenosnicima, tabletima i stolnim računalima, odlučila je ući i na naše tržište pametnih telefona. Naime, Lenovo je treći proizvođač pametnih telefona u svijetu, a od preksutra će biti prisutan i u Hrvatskoj, najavljeno je danas.

Pri ulasku na tržište pametnih telefona u RH poseban naglasak je stavljen na uređaje iz VIBE linije vrhunskih pametnih telefona uključujući Vibe Z2 Pro, Vibe X2 te Vibe Z, a tu su i P70, S90 kao i A536. Cijene su od 1099 za A536 do 3.899. kuna za VibeZ2.

– Naše poslovanje vezano uz osobna računala već niz godina drži vodeću poziciju i kontinuirano raste. Integracija x86 dat će poticaj u pozicioniranju Lenova kao vrhunskog igrača na tržištu servera, dok je poslovanje s mobilnim uređajima dobilo dodatni zamah preuzimanjem Motorole – izjavio je Jovan Glamočanin, direktor Lenova za regiju Adriatik.

>> Nisu samo kopije: 6 kineskih mobitela naprednijih od iPhonea 6

>> Stručnjaci: Lenovo u laptope ugradio softver koji olakšava hakiranje

Komentara 6

DU
dudo04
02:25 13.03.2015.

vrhunski mobiteli. kupil 3 u kini

DU
dudo04
15:10 13.03.2015.

ima na mondo webshop

MD
mdma
07:15 13.03.2015.

Njihov mob je vec dugo na nasem trzistu, malo se bolje raspitajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije