Svjetski kulinarski kup

Banket za 110 osoba kao borba za titulu

hrana
ilustracija
27.11.2014.
u 10:59

Pred publikom su pripremali meni za 110 osoba, isti onaj koji će se poslužiti posjetiteljima sajma Expogast u Restoranu nacija

Hrvatski kuhari i slastičari predstavljaju se na jednoj od najvećih kulinarskih smotri na svijetu: Svjetskom kulinarskom kupu u Luksemburgu. Nacionalne kulinarske reprezentacije, seniorska i juniorska, te regionalni tim Varaždinske županije, uz četiri kuhara i slastičara koji su nastupili u individualnim kategorijama, brane hrvatske boje.

Izbornik hrvatske kulinarske reprezentacije Marinko Jurešić i predsjednik Saveza Damir Crleni odabrali su tim na temelju rezultata na domaćim natjecanjima HKS-a te međunarodnim natjecanjima pod kapom WACS-a (Svjetskog udruženja kuharskih saveza). Jučer su, pred publikom, pripremali meni za 110 osoba, isti onaj koji će se poslužiti posjetiteljima sajma Expogast u Restoranu nacija.

>> Dvije tisuće navijača pet sati i 35 minuta bodri natjecateljske zvijezde s kuhačom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije