Koliko puta vam se dogodilo da nakon noći obavijene alkoholom jutrom uzviknete "nikad više".
Ipak, volite zaviriti u čašicu pa nesretnu rečenicu ponavljate iznova i iznova. Rješenje za sve one koji bole dobru kapljicu, ali ne žele se napiti rješenje je ponudio suosnivač tvrtke Boston Beer.
Jim Koch u razgovoru za magazin Esquire otkrio je svoj trik - prije nego krene na piće s prijateljima pojede žličicu suhog kvasca. Na taj način može si priuštiti dobro pivo i vino i ostati cijelu noć trijezan.
Za lakše probavljanje možete ga se umutiti s jogurtom.
Kvasac naime radi isto ono što i jetra kad rastvara alkohol na ugljik, vodik i kisik, ali to to učini prije nego dođe do mozga i omami nas.
Hm, hoćete li isprobati ovo? Javite nam se u komentarima.
>>Evo što vam se može dogoditi ako svaku večer popijete čašicu previše
kako nisam cuo?! Pijes sokove i nikad ne budes pijan...