Još neće ni u Zadar

Kineze Dubrovnik ne zanima jer ima manje i mlađe zidine od kineskih?!

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
08.04.2015.
u 13:26

Iako je najavljivano da bi kineski turisti čarter linijama od svibnja mogli svaki tjedan slijetati u Zadar, sve je prolongirano za listopad.

Kinezi ipak neće još neko vrijeme u Zadar.

Naime, iako je najavljivano da bi kineski turisti čarter linijama od svibnja mogli svaki tjedan slijetati u Zadar, sve je prolongirano za listopad.

Zadar izabrali zbog središnje pozicije na Jadranu

– Nije neuspjeh što nisu došli u svibnju. Problem je i njihove legislative, ali projekt ide dalje i vjerujemo da će doći u posezoni – rekla je direktorica zadarske zračne luke Irena Ćosić.

Kinezi su izabrali Zadar zbog središnje pozicije na Jadranu. Mario Rendulić, direktor Chinese Southeast European Business Associationa (CSEBA-e), na konferenciji za novinare u Zadru kazao je da su im Kinezi rekli da ih, primjerice, Dubrovnik ne zanima uz obrazloženje kako najposjećeniji hrvatski turistički grad ima manje i mlađe zidine od kineskih!? 

>>Darko Lorencin: Rast od 20 posto izvrstan je rezultat

>>Lani od turizma 50-ak milijuna eura manje nego rekordne 2008.

Komentara 12

DU
Deleted user
14:40 08.04.2015.

Ovakvu glupost odavno se nije pročitalo na ovom portalu. Zgrada američkog kongresa je 19 stoljeća mlađa od pulske arene pa bi je svaki od nas da se zadesi u Washingtonu išao pogledati. Ovo prije zvuči kao opravdanje nego nešto štošto što bi Kinezi zaista izjavili.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:35 08.04.2015.

Ha, ha, ha, nek' dođu u Hrvatistan i vide "The Hunger Games meets The Games of Thrones".

AN
antoniiya
18:54 08.04.2015.

Kinezi dolaze u dubrovnik tijekom cijele godine... informirajte se malo... ali ne lete čarter linijama već business klasom nekim od kompanija star alliance

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije