'Svi ista struja'

Maras: Nema raskola u stranci, Milanovićeva pozicija nije uzdrmana

Maras
Foto: Borna Filić/PIXSELL
09.06.2014.
u 08:21

Ministar je ipak priznao kako je nanesena šteta stranci no da nije uzdrmana pozicija premijera Zorana Milanovića unutar stranke

 - U SDP-u smo svi ista struja, nema raskola unutar stranke, no postoje različita mišljenja. Bitno je da je u subotu stranka donijela odluku i da idemo dalje. Nema niti jedne druge stranke koja raspravlja ovako transparentno. Možete li zamisliti ovakvo što u HDZ-u?, rekao je u emisiji "U mreži Prvog" Hrvatskog radija,  ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras komentirajući posljednju sjednicu Glavnog odbora njegove stanke.

Ministar je ipak priznao kako je nanesena šteta stranci no da nije uzdrmana pozicija premijera Zorana Milanovića unutar stranke. Šteta je evidentna. No, imamo još godinu i pol mandata, predsjednik stranke ima puni legitimitet; vrlo dobro znam raspoloženje članstva: Milanovića podržavaju i članovi i predsjedništvo.

Na pitanje priprema li se za scenarij izvanrednih unutarstranačkih izbora, Maras je odlučno odgovorio kako to nije realna opcija. U subotu smo razgovarali 12 sati, i to je veliki dobitak. No nema dramatiziranja, sazivanja nove sjednice. Ključno je sada redefinirati Plan 21, vidjeti što napraviti, kako odraditi ostatak mandata i pripremiti stranku za nove parlamentarne izbore, zaključio je Maras.

>> 'Milanoviću u stranci tijesan legitimitet, u javnosti nikakav'

Komentara 45

Avatar Vuglec
Vuglec
08:44 09.06.2014.

Maras je izuzetno relevantan sugovornik, naročito ako se zna da je on jedan od onih koji vire iz Milanovićeve g.....

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
08:27 09.06.2014.

Koga ti u to uvjeravaš? Gotovi ste!

LE
legalis..
08:26 09.06.2014.

Stranka nije uzdrmana Stranka ups Partija je pred rasulom Naravno,slijede sudski procesi i sankcije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije