17.01.2015. u 14:00

Umjesto da poentira na serviranim nonsensima, tijekom emisije Rotim je najčešće izgovarao "dobro, dobro".

Dobro, jest da je u goste došao premijer, ali tek koji dan nakon gubitka predsjedničkih izbora mora biti barem načeta glasovita mu arogancija i već opjevana bahatost, pa ima li pogodnijeg trenutka za - umjesto neumjesnim upadicama naprasno prekidan - kvalitetan i profesionalno dobro odrađen intervju doli ovog?

Na žalost, upravo suprotno svakoj logici, sinoć je u emisiji Javna stvar Zoran Milanović napravio zapaženi intervju sa Goranom Rotimom. Za neupućene, potonji je dugogodišnji novinar i urednik na Hrvatskoj televiziji, ne tako davno i ravnatelj Programa HRT-a. Tolikom strahu i nelagodi, televizijski gledatelji nedavno su svjedočili valjda još jedino u Josipovićevu stožeru u trenutku pristizanja izlaznih anketa.

"Htio bih vas zamoliti da, s obzirom da imam samo 25 minuta i da me ovdje neće biti mjesec dana, da idemo na drugu temu", veli Milanović, a Rotim će na to: "Hm, pa evo, uvod u drugu temu..." Bio je to tek početak driblinga urednika emisije Z. Milanovića. "Idem linijom jačeg otpora, glavom kroz vrata, ne kroz zid", ispaljuje premijer. Premda bi poneki gledatelj ove emisije bolje prošao udari li glavom u drvena vrata no u cigleni ili betonski zid, Rotim propušta zabiti zicera, štoviše, koji trenutak kasnije, slučajni voditelj izgovara: "Dosta pričate o toj kampanji, pa ću onda i ja".

Ne, Gorane, o tome se priča zato što zanima gledatelje, a ne zato što je kampanju spomenuo premijer. Umjesto da poentira na serviranim nonsensima, tijekom emisije Rotim je najčešće izgovarao "dobro, dobro", a tim ju je riječima i odjavio. Nakon odgledanog, čini se da je u pitanju ipak ono drugo.

PLUS

Nakon skandala s odlaskom Željka Korpara iz Bruxellesa, HTV je pronašao kvalitetnu zamjenu u Veri Tomašek. Sinoć je u Dnevniku odlično informirala o valu terora u tome gradu.

MINUS

RTL-ov show "Hrvatski broj jedan" trebao je biti odgovor na megapopularni "Tvoje lice zvuči poznato" Nove TV. Na žalost, onaj prvi još uvijek se emitira, nitko ne zna zašto.

>>Milanović: Sad smo na čistini gospodin Karamarko i ja

Komentara 55

DI
dirižabl
14:40 17.01.2015.

pa kako bi ga intervjuirao čovjek koji je bio glasnogovornik u SDP-ovoj vladi svojedobno... on je neovisan novinar isto kao što su neovisni politički analitičari tipa Lalić, Zuppa, Kolarić, Grubišić i ini, redom bivši a neki i sadašnji članovi SDP-a

Avatar Žune
Žune
15:00 17.01.2015.

Ko ona dva lika iz crtića A je to.

Avatar tajar
tajar
14:47 17.01.2015.

Rotim je čista suprotnost Bagi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije