Ekskluzivni video

2CELLOS, Elton John, McCartney i drugi sviraju za kraljicu

Blanka Vlašić
Grgo Jelavić | 24sata
04.06.2012.
u 11:07

Bit će to još jedan od važnih nastupa uoči njihova velikog zagrebačkog koncerta u Areni 12. lipnja

Luka Šulić i Stjepan Hauser, koje cijeli svijet prepoznaje kao 2CELLOS, večeras sviraju za englesku kraljicu Elizabetu II. Na sceni su s Eltonom Johnom, a riječ je o svečanom koncertu The Diamond Jubilee Concert, u povodu 60 godina vladavine engleske kraljice.

Bit će to još jedan od važnih nastupa uoči njihova velikog zagrebačkog koncerta u Areni 12. lipnja. Kako smo doznali, dečki se u Zagreb vraćaju večer uoči tog koncerta kako bi na sam dan koncerta odradili i probu sa Zagrebačkom filharmonijom, koja je s njima na sceni u prvom – klasičarskom – dijelu koncerta.

Luka i Stjepan ovaj spektakl u Areni najavljuju kao najvažniji u dosadašnjem dijelu svoje karijere, a ambicija im je u drugom – rokerskom – dijelu koncerta cijelu Arenu (koja će biti krcata, jer u prodaji je ostalo još samo malo ulaznica) podići na noge.

Iz Londona su nam poslali film koji su snimili iza scene priprema ovog velikog koncerta. Njihova poruka glasi:

– Večeras nastupamo sa sir Eltonom Johnom pred engleskom kraljicom Elizabetom II na The Diamond Jubilee Concertu. Slavi se 60 godina njezina vladanja i to je ovdje u Engleskoj glavna stvar ovih dana, svi su ludi, a strka je veća od one koja se očekuje na otvaranju Olimpijskih igara. Osim Eltona nastupit će i brojne druge legende, između ostalih sir Paul McCartney i Stevie Wonder. Prošetali smo se backstageom i snimili jedan simpatičan video uoči koncerta. Željeli smo pokazati s kojim ćemo sve umjetnicima imati čast dijeliti backstage. Ovu ekskluzivnu snimku šaljemo našim medijskim partnerima koji podržavaju naš zagrebački koncert 12. lipnja.

Komentara 12

LE
Leoness
11:50 04.06.2012.

dobro rekoše: "svi su ludi"....

DU
Deleted user
11:55 04.06.2012.

baš su dobri dečki, tak sam se nasmijal...

PF
pfffffffffff
11:42 04.06.2012.

bah, ko to slusa uopce?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije