Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHOMODO POP

Davor Gobac najavljuje novi album 'Jeee! Jeee! Jeee!'

Neumorni Davor Gobac napisao je deset pjesama za novi album Psihomodo popa
Foto: Davor Višnjić
28.10.2008.
u 17:38

Početkom prosinca grupa Psihomodo pop javnosti će predstaviti svoj novi CD. Album u izdanju Croatia Recordsa zvat će se “Jeee! Jeee! Jeee!”. Na njemu će se naći 12 pjesama od kojih je deset napisao frontmen Davor Gobac, dok su preostale dvije coveri stranih hitova.

- Obradili smo “Yeah Yeah Yeah” Vibratorsa, prema kojoj smo i nazvali album, samo u hrvatskoj verziji. Tako mi obilježavamo 30 godina punk rocka. Obradili smo i novu stvar Nancy Sinatre - kaže Gobac, koji kaže da će album zvučati prepoznatljivo, no da su ipak unijeli i nešto novo. Tako su snimili i jednu reggae stvar, “Stabilno”, ali na Psihomodo način.

Od gostiju na albumu su sudjelovali kvartet Gracioso, u pjesmi “Tužni klaun”. No, pjevačkih gostiju nema: Gobac je sve vokale, uključujući i prateće, otpjevao - sam.

- Ja sam sve otpjeval! Baš je to fino egotripično od mene - smije se Gobac, koji je nedavno sudjelovao i na dovršavanju albuma Dine Dvornika, u pjesmi “Sretna Nova godina”.

- Dino je snimio glazbu i refren, a ja sam nadopisao tekst, u kojem govorim o svom druženju s Dinom, i otpjevao ga. U pjesmi će, jer je božićna, sudjelovati i Klinci s Ribnjaka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije