stil 60-ih godina

Garage/psych/nu gaze bend Thee Piatcions nastupa u MM centru

Thee Piatcions
arhiva
23.11.2011.
u 17:19

Zvuče kao kombinacija raznih bendova poput Jesus&Mary Chain, The Warloks, The Hives i The Strokes, no opet s prepoznatljivom dozom originalnosti

Četveročlani garage/psych/nu gaze bend Thee Piatcions nastupa u MM centru u petak 25. studenog od 21 sat. Dolaze iz gradića Domodossola na prijelazu između Alpi u sjevernoj Italiji, a postoje od 2006. godine.

Zaljubljenici prvenstveno u garage-stil 60-ih godina, zvuče kao kombinacija raznih bendova poput Jesus&Mary Chain, The Warloks, The Hives i The Strokes, no opet s prepoznatljivom dozom originalnosti. Njihov album prvijenac, pod nazivom "Senseless>Sense“, svjetlo dana ugledao je prije nešto više dva mjeseca, a izdali su ga za jednu od najcjenjenijih novih londonskih producentskih kuća I Blame The Parents. Ova psihodelična pop-vokalno-instrumentalna skupina uspjela se vratiti u prošlost i nanovo otkriti, preraditi i iskopati originalni shoegaze-zvuk kasnih šezdesetih. Definitivno momci sa stilom koje čekaju velike stvari.

Ulaznice po cijeni od 45 / 35 kn (studenti) možete kupiti na blagajni Teatra&TD u radno vrijeme blagajne (11-13 sati) te tri sata prije početka koncerta.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
02:48 29.11.2011.

stvarno losa kombinacija uzora, sigurno su bolji od svih bendova koji su im uzori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije