HNK Split

Gradonačelnik Puljak imenovao je novo Kazališno vijeće

Zvonimir Barisin/PIXSELL
28.08.2024.
u 14:30

Marina Kuzmanić Petreš, Natalia Tafra Bazina, Marin Kuzmić, Igor Vlajnić i Miro Nikolić novi su članovi Vijeća

Rješenjem Gradonačelnika imenovani su novi članovi Kazališnog vijeća Hrvatskog narodnog kazališta Split, objavio je Grad Split na svojim službenim stranicama. 

Članovi Vijeća su Marina Kuzmanić Petreš, Natalia Tafra Bazina, Marin Kuzmić, Igor Vlajnić i Miro Nikolić.

"Novi sastav Kazališnog vijeća odabran je na temelju njihovih izuzetnih umjetničkih i stručnih referenci. Njihova misija je osigurati transparentnost i stabilnost poslovanja našeg kazališta te provoditi politike Grada Splita u području institucionalne kulture.

HNK Split je od iznimne važnosti za naš grad, a novo Kazališno vijeće ima važnu ulogu u zastupanju interesa i ciljeva Kazališta i Grada.

Vjerujemo da će novo Kazališno vijeće svojim radom pridonijeti daljnjem razvoju i uspjehu našeg kazališta" napisali su iz Grada. 

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:12 28.08.2024.

Jel su svi ti članovi vijeća iz partije ili ima i ko iz kategorije "ljudi"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije